! Vergeet je niet aan te melden !

25 juni 2018

Nog eventjes wachten en dan is het zover: zomerkamp! 30 juni en 1 juli zullen leden en introducés zich een weekend vermaken met actie, wedstrijden en sparring in het thema van Karate Koppo Jutsu. Een bijzonder kamp, omdat het na vele verzoeken gaat om direct inzetbaar gebruik, sparringsvormen en toepassen van techniek. De kampcommissie is al even druk bezig om het programma vast te stellen en zijn nu toegekomen aan de laatste details. Het grove progamma is als volgt:

Zaterdag 30 juni zal om 10.00 uur stipt het kamp beginnen. Spullen worden verzameld en er zal een inleiding worden gegeven op het thema. Vervolgens zal er lekker worden getraind met lekkere versnaperingen tussendoor. ‘S avonds gaan we met z’n allen lekker eten en nog even door met trainen. Zondag 1 juli beginnen we de dag goed met een verdiend ontbijt. Het kamp zal rond 13.00uur eindigen.

De locatie is bekend namelijk: Beundersveld, Torendijk 21, 7554 SX, Hengelo. De paklijst ontvang je na je aanmelding. We gaan in tentjes kamperen op een mooi terrein, dus zoek alvast je tent en slaapmatje op. Mocht je geen tent hebben is dat geen probleem. Voor een volledig weekend kamp inclusief onder andere eten en materiaal, zijn de kosten €65. Mocht je niet beide dagen kunnen, maar wel mee willen doen, ook deelname van een dag (deel) is mogelijk. Hiervoor zullen passende basiskosten in rekening worden gebracht, afhankelijk van wat je allemaal mee gaat doen. Meer informatie? Stuur een mail naar info@kcweerbaarheid.nl of gebruik het contactformulier op deze website.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier in Enschede, bij je KCW instructeur of via info@kcweerbaarheid.nl.