Start nieuwe seizoen

12 september 2018

De lange zomervakantie zit er alweer op, en dat betekend dat de trainingen bij KCW vanaf vorige week ook weer zijn hervat! Op alle locaties worden de reguliere trainingen weer volgens het schema aangeboden. Wil je zien of een van de trainingen iets voor jou of jou kind is? Kom dan gerust langs tijdens een training!

Naast de reguliere trainingen biedt Kenniscentrum Weerbaarheid ook bijzondere trainingsdagen aan. Deze worden gedurende het seizoen gegeven en hebben allemaal een specifiek thema. Op deze manier is het mogelijk om een verdieping aan te bieden in specifieke onderwerpen. Deze trainingsdagen zijn van 11 uur tot 17 uur en worden aangeboden op de trainingslocatie in Enschede en zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom!

30 september zal de eerste trainingsdag van dit seizoen worden gegeven. Deze dag zal er samen getraind worden met het thema: groepsgevechten. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@kcweerbaarheid.nl. Ook als je meer informatie wilt kan je dit mailadres mailen. Tot de 30e!